Over Bionomic

Over Bionomic

Bionomic – Waar innovatie en duurzaamheid samenkomen

Bionomic is een jong en gedreven bedrijf, die zich focust op het inzetten van moleculaire oplossingen binnen de agrarische sector. Binnen deze sector bevinden zich momenteel grote uitdagingen, die onder andere veroorzaakt worden door toenemende druk op het bestrijden van plantenziektes. De vraag naar duurzame, veilige en effectieve gewasbeschermers is groot, en daarnaast nodig om voldoende (voedsel)productie te kunnen leveren en bestaanszekerheid te waarborgen.
Onze visie

Waar wij voor staan

Meten is weten. Wij willen bijdragen aan de verduurzaming van de agrarische-, voedsel- en warensector sector door duurzame teeltmethoden te ontwikkelen en te bevorderen door het gebruik van moleculaire diagnostiek.

Onze visie

Een weerbare toekomst voor agrariërs

Met deze visie voor ogen streven we ernaar om de agrarische sector te helpen. Wij geloven dat het mogelijk is om samen een positieve impact te maken, door duurzame en innovatieve oplossingen te bieden die de weerbaarheid van gewassen tegen ziekten verhogen. Onze ambitie is om een cruciale rol te spelen in het versterken van de agrarische sector.
Hierbij is niet alleen kennis van biotechnologie nodig, maar ook vakkennis uit de sector. Daarom vinden we het belangrijk om de behoefte van agrariërs mee te nemen in de ontwikkeling van detectiemethoden en gewasbeschermingsproducten tegen plantenziekten.

Onze missie: We zetten ons in om bij te dragen aan een weerbare toekomst binnen de agrarische sector. Dit doen we door het leveren van een totaaloplossing voor de detectie en bestrijding van plantenziektes. Door de inzet van geavanceerde biologische oplossingen pakken we ziekteverwekkers effectief aan bij de bron.

Waarom Bionomic?

Bionomic wil bijdragen aan een betere gezondheid van mens en teelt. Door middel van moleculaire oplossingen streven wij naar biologische, gezonde en gebalanceerde landbouw. We bieden een scala aan oplossingen gebaseerd op biotechnologie.

Ons aanbod omvat:

Milieuvriendelijke oplossingen

Wij zetten ons in voor de gezondheid van onze planeet door biologische gewasbescherming te ontwikkelen.

Innovatieve technologie

Met onze kennis in biotechnologie gebruiken we innovatieve toepassingen voor de ontwikkeling van onze biopesticiden.

Betrouwbare partner

We werken samen met een breed scala aan (regionale/nationale) partners binnen de agrarische sector.

Kostenbesparende oplossingen

Door de specifieke inzet van onze oplossingen is het mogelijk om kosten te besparen.

Ons team

Ontmoet het team achter Bionomic