Over Bionomic

Bionomic - Waar innovatie en duurzaamheid samenkomen

Bionomic is uw vertrouwde partner in duurzame en innovatieve oplossingen voor de agrarische sector. Wij zetten ons in voor het leveren van hoogwaardige, milieuvriendelijke producten en systemen voor diverse industrieën.

Onze oplossingen zijn ontwikkeld om uw opbrengst te maximaliseren en uw ecologische voetafdruk te minimaliseren. Met behulp van innovatieve technologieën kunt u efficiënter werken en de kwaliteit van uw producten verbeteren. Onze op maat gemaakte oplossingen worden nauwkeurig afgestemd op uw specifieke behoeften, kwaliteitsnormen én processen.

Ons team van onderzoekers bestaat uit experts op het gebied van Research & Development (R&D) en zet zich intensief in voor de ontwikkeling van nieuwe producten en systemen die voldoen aan de strengere duurzaamheidsregelgeving. Met uitgebreide service en ondersteuning staan wij altijd paraat om u te begeleiden bij het vinden van optimale oplossingen voor uw bedrijf.

Onze visie

Waar wij voor staan

Meten is weten. Wij willen bijdragen aan de verduurzaming van de agrarische-, voedsel- en warensector sector door duurzame teeltmethoden te ontwikkelen en te bevorderen door het gebruik van moleculaire diagnostiek.

Onze visie

Bijdragen aan een duurzame toekomst

Bij Bionomic geloven we in de kracht van meten om te begrijpen. Onze visie is simpel: we willen de landbouw en voedselsector beter maken. Hoe? Door slimme en duurzame manieren te vinden om dingen te laten groeien en bloeien. Dat betekent dat we inzetten op manieren van telen die goed zijn voor de aarde én voor de oogst.
We vinden het belangrijk dat alles in balans is. Daarom graven we diep in de wetenschap van planten en dieren, en gebruiken we slimme technieken om problemen te vinden en op te lossen. Met onze geavanceerde technologie, zoals moleculaire diagnostiek, willen we nieuwe wegen inslaan. Maar ons doel is niet alleen groter en meer; we willen ook dat alles beter en gezonder groeit. Dat betekent dat we niet alleen naar vandaag kijken, maar ook naar de toekomst. Wij geloven dat we kunnen bijdragen aan een wereld waarin landbouw slim en vriendelijk is. Daarom zetten we ons in voor nieuwe ideeën en betere manieren om te telen. We willen niet alleen de wereld voeden, maar haar ook beter achterlaten voor de volgende generaties. Samen kunnen we zorgen voor een duurzame toekomst, waarin voedsel niet alleen lekker is, maar ook goed voor de aarde en alles wat erop leeft.

Waarom Bionomic?

Bionomic wil bijdragen aan een betere gezondheid van mens en teelt. Door middel van moleculaire diagnostiek streven wij naar biologische, gezonde en gebalanceerde landbouw. We bieden een scala aan oplossingen gebaseerd op specialistische kennis, ervaring en kwaliteitseisen.

Milieuvriendelijke oplossingen

Innovatieve technologie

Betrouwbare partner

Kostenbesparende oplossingen

Ons team