In Ontwikkeling

Continue ontwikkeling

Bij Bionomic zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om de agrarische sector te ondersteunen. Daarom zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe biologische toepassingen. Deze dienst noemen we “In ontwikkeling”.

We vinden het belangrijk om bij te dragen aan een duurzame en efficiënte landbouwsector. Daarom investeren we in onderzoek naar nieuwe biologische oplossingen die kunnen bijdragen aan de verbetering van gewassen en het verminderen van de impact van ziektes en plagen. We werken nauw samen met partners uit de agrarische sector om zo goed mogelijk aan te sluiten bij hun behoeften.

Enkele voorbeelden van onze onderzoeksgebieden zijn:
  1. Het ontwikkelen van nieuwe moleculaire diagnostische tests voor plantenziektes en plagen.
  2. Het identificeren en karakteriseren van microbiële gemeenschappen die de groei van gewassen bevorderen.
  3. Het ontwikkelen van biologische gewasbeschermingsmiddelen op basis van natuurlijke producten.

Ons team van experts op het gebied van moleculaire biologie, microbiologie en biochemie werkt hard aan het ontwikkelen en valideren van deze nieuwe biologische toepassingen. We streven ernaar om deze toepassingen zo snel mogelijk beschikbaar te maken voor de agrarische sector.

Wij geloven dat door middel van onze “In ontwikkeling”-dienst, we kunnen bijdragen aan een duurzamere en efficiëntere landbouwsector. Ons onderzoek en ontwikkeling kunnen uiteindelijk leiden tot betere oplossingen voor de problemen waarmee de agrarische sector te maken heeft. Neem gerust contact met ons op om te kijken naar hoe we u kunnen helpen met uw specifieke behoeften.