Neem contact op

Over Bionomic

Wij zijn gevestigd in het hart van het oudste bio science park van Nederland, het Leiden Bio Science Park. Omringd door innovatieve bedrijven en toonaangevende kennisinstituten, vormen wij een onderdeel van dit dynamische ecosysteem. Deze locatie stelt ons in staat om nauw samen te werken met innovatieve start- en scale-ups en om snel in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen in de sector.
Ons kantoor en laboratorium zijn gehuisvest in Biopartner 5, het eerste klimaatneutraal gebouwde laboratorium van Nederland. Met volledig gasvrije laboratoria en een overvloed aan zonnepanelen draagt dit bij aan onze doelstellingen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Gelegen op slechts enkele minuten rijden van de Bollenstreek en omringd door grote agrarische sectoren zoals het Westland, zijn we goed gepositioneerd om ons te richten op innovatieve oplossingen voor gewasbescherming en diagnostiek.
Heeft u vragen over onze producten, wilt u graag samenwerken of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier. We streven ernaar om uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden!

Laat een bericht achter!

Neem contact met ons op

De Limes 7, 2342DH, Oegstgeest